Traškūs kakaviniai sausainiai

Traškūs kakaviniai sausainiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 0.5 stiklinės
  • Kakava, 0.5 stiklinės
  • Vanilė, ekstraktas, 3 lašai
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Likeris, kavos, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Sviestas, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:

Į išsijotus miltus įmaišiau kakavą, cukrų ir žiupsnelį druskos.
Į šių birių produktų mišinį sudėjau kubeliais supjaustytą sviestą, įlašinau vanilės ir supyliau likerį.
Tešlą rankomis gerai išminkiau.
Jei turite laiko, tešlą palaikykite šaldytuve nuo 30 minučių iki 1 valandos.
Iškočiokite tešlą iki 2-3 mm storio ir su formelėmis ar tiesiog pasinaudodami nedideliu puodeliu išspauskite iš tešlos sausainius.
Sudėkite juos ant kepimo popieriaus (toliau vieną nuo kito, kad nesiliestų) ir kepkite apie 6 min. 200-220° C orkaitėje.

Receptą atsiuntė: Nomeda
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Anonimas
2015-02-17 14:39
Siulau deti daugiau sviesto bus lengviau kocioti