Traškūs greitai pagaminami vafliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Sviestas, 200 gramų
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Cukrus, 200 gramų
- Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Citrinų sultys, 1 lašas
- Miltai, 180 gramų
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 20
Sviestą ištirpinkite ir palikite trumpam atvėsti.
Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Trynius trinkite su paprastu ir vaniliniu cukrumi, kol masė taps balkšva.
Tuomet supilkite tirpintą sviestą, sudėkite grietinę, citrinos sultys ir gerai išmaišykite, kad neliktų gumulėlių.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir suberkite į trynių masę. Lengvai išmaišykite, kol nebesimatys sausų miltų.
Baltymus paplakite iki švelnių putų ir švelniai įmaišykite į vaflių tešlą.
Gerai įkaitinkite vaflių keptuvę ir kiekvienam vafliui dėkite po šaukštą tešlos. Po minutės pažiūrėkite, ar vaflis iškepė, t.y. ar švelniai parudavo, išimkite iš keptuvės ir greitai, kol vaflis dar karštas, susukite jį ir leiskite pilnai atvėsti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2019-05-13 14:44
galimai skanu
2016-03-11 14:31
Reikia mokėt kepti o ne cypt čia iš karto durnos kokios ir nekomentuokit jūs daugiau duros
2016-02-13 20:30
MAN GAVOSI LABAI LABAI PLONI ,PERMATOMI SPEJU I BURNA ISIDET ISTIRPSTA KAIP SNIEGAS ,BET MAN ASMENISKAI PER SALDUS SKIEDZIAU TESLA SU VANDENIU IR MILTU DAUGIAU DEJAU 

2015-08-09 18:20
Tikrai trapūs,sakyčiau net per daug trapūs
2021-02-19 20:22