Traškūs avinžirniai

Traškūs avinžirniai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Avinžirniai, konservuoti, 2 skardinės
  • Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Prieskoniai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:

Pradžioje reikėtų perplauti avinžirnius ir nuvarvinti visą perteklinį skystį. Servetėlės pagalba nusausinti likusią drėgmę. Galima naudoti ir pačių išvirtus avinžirnius, tik prieš verdant reikėtų pamirkyti per naktį. Nusausintus avinžirnius suberti į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi. Apšlakstyti aliejumi, pabarstyti druska ir Jūsų pasirinktais prieskoniais. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 40 min.,kol avinžirniai taps traškūs.

Skanaus.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Inga
» Rašyti komentarą