Traškūs avinžirniai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Avinžirniai, konservuoti, 2 skardinės
- Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Druska, 1 žiupsnelis
- Prieskoniai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Pradžioje reikėtų perplauti avinžirnius ir nuvarvinti visą perteklinį skystį. Servetėlės pagalba nusausinti likusią drėgmę. Galima naudoti ir pačių išvirtus avinžirnius, tik prieš verdant reikėtų pamirkyti per naktį. Nusausintus avinžirnius suberti į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi. Apšlakstyti aliejumi, pabarstyti druska ir Jūsų pasirinktais prieskoniais. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 40 min.,kol avinžirniai taps traškūs.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2021-03-25 00:16