Traškūs alaus tešlos lietiniai

Traškūs alaus tešlos lietiniai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 300 gramų
  • Alus, 0.5 litro
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Išplakame su druska kiaušinius. Tuomet supilame alų ir išmaišome.

  2. Suberiame miltus ir gerai išmaišome vientisą tešlą.
    Į gautą tešlą įmaišome aliejų.

  3. Pilame tešlą į sausą, nepridegančią keptuvę ir kepame lietinius blynus.
    Šie blynai puikiai tinka tiek su uogiene ar saldžia grietinėle, tiek su įvairiais sūriais pagardais.
    Skanaus ;-)

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Audronė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Daiva
2014-02-27 15:00
Bus puikus blyneliai oku2: