Traškūs alaus tešlos lietiniai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 300 gramų
- Alus, 0.5 litro
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Išplakame su druska kiaušinius. Tuomet supilame alų ir išmaišome.
Suberiame miltus ir gerai išmaišome vientisą tešlą.
Į gautą tešlą įmaišome aliejų.Pilame tešlą į sausą, nepridegančią keptuvę ir kepame lietinius blynus.
Šie blynai puikiai tinka tiek su uogiene ar saldžia grietinėle, tiek su įvairiais sūriais pagardais.
Skanaus ;-)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-02-27 15:00