Traškučiai „Nachos“

Traškučiai „Nachos“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Paprika, milteliai
  • Kvietiniai miltai, 0.5 stiklinės
  • Vanduo, drungnas
  • Druska
  • Aliejus, (kepimui)
  • Sviestas, 30 gramų
  • Čili, milteliai
  • Kukurūzų miltai, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:

Supilkite kukurūzų miltus ir suminkykite su sviestu.
Tuomet supilkite miltus, įpilkite šiek tiek vandens ir minkykite, kol tešla tampa kieta, bet, tuo pačiu, ir tąsi.
Iškočiokite plonai tešlą ir supjaustykite ją nedideliais trikampiais.
Tešlos trikampiukus kepkite įkaitusiame aliejuje.
Iškepusius sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.
Nusivarvėjusius ir pravėsusius traškučius apibarstykite druskos, paprikos bei čili miltelių mišiniu ir patiekite su Jūsų mėgstamu padažu.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Aurelija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Greta
2019-07-19 16:08
Sveiki. Kokios firmos naudojate, kukuruzu miltus?
jo
2012-04-23 18:47
geras,daugiau druskos ir cesnakiuko ,kaip tik prie alaus oku2:
(anonimas)
2012-03-30 17:18
Labai skanu ypac su surio padazu
AIIs
2012-02-22 11:58
Atrodo gana skaniai, bet ar nebus jie labai riebūs? gal kas gaminot, ir galit pasidalinti kaip ten iš tikrųjų yra?
virginija
2011-12-01 17:54
ar nebus labai astrus