Traškučiai iš bulvių košės

Traškučiai iš bulvių košės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 5 vienetai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
  • Pienas, 50 mililitrų
  • Druska
  • Aliejus
  • Sviestas, 30 gramų
  • Džiovinti bazilikai
Gaminimo instrukcija:

Išvirti bulvių košę. Košė turi būti be gumulų (todėl galima naudoti maišytuvą). Pridėti sviestos, pieno, kiaušinį. Gerai sumaišykite. Po mažu dėti miltų. Masė turėtų būti kaip grietinė (priminti kremą), bet ne skysta, nes tešla išsilies per vaflinės kraštus. Į masę pridėti druskos ir SANTA MARIA baziliko. Vaflinę gerai įkaitinti su aliejumi ir įdėti bulvių košę (1 pilną šaukštą). Jei norite storesnių traškučių, tada 2 šaukštai. Kai traškučiai bus paskrudinti, švelniai nuimti iš vaflinės ir supjaustyti arba sulaužyti.

Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą