Traškių obuolių ir grietinėlės desertas

Traškių obuolių ir grietinėlės desertas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas, maltas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukraus pudra, 1 valgomasis šaukštas
  • Cukrus, 0.5 stiklinės
  • Cukrus, rudasis, 0.25 stiklinės
  • Obuoliai, 4 vienetai
  • Grietinėlė, 1 stiklinė
  • Sausainiai, avižiniais, sutrupinti, 350 gramų
  • Sviestas, ištirpintas, 0.5 stiklinės
  • Karamelė
Gaminimo instrukcija:

Papildomai dar reikės 0,5 stiklinės „Butterscotch“ šnapso obuoliniams traškučiams ir 1 šaukšto „Butterscotch“ šnapso grietinėlės masei.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
Sudėkite į dubenį nuluptus bei susmulkintus obuolius ir sumaišykite juos cukrumi, ruduoju cukrumi, cinamonu, sviestu, avižinių sausainių trupiniais bei 0,5 stiklinės „Butterscotch“ šnapso.
Viską maišant pakepinti keptuvėje apie 40 min. virš mažos ugnies.
Išplakite iki standžių putų grietinėlę, cukraus pudrą ir 1 šaukštą „Butterscotch“ šnapso.
Pakepintą obuolių masę sluoksniais su grietinėlės mase dėkite į stiklines, viską apšlakstykite karamele ir patiekite.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Jolita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
?
2016-08-14 22:55
as tai nesupratau kam ta orkaite kaintint?
Nustebusi
2012-11-27 18:51
Nesuprantu kiekvienam receptui reikia 'NAPSO'