Traški vištiena saldžiarūgščiame padaže

Traški vištiena saldžiarūgščiame padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Ananasai, konservuoti, indelis, 1 vienetas
  • Česnakai, 4
  • Krakmolas
  • Kukurūzai, konservuoti
  • Medus, 2 valgomieji šaukštai
  • Morkos
  • Paprika, geltona, 0.5 vieneto
  • Paprika, raudona, 0.5 vieneto
  • Žirniai, konservuoti
  • Vištienos filė
  • Kiaušiniai, baltymai, 2 vienetai
  • Actas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sojos padažas, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:

Vištieną supjaustyti juostelėmis.
Krakmolą apkepimui užpilti vandeniu, gerai išmaišyti ir palikti, kad nusistovėtų.
Tuomet, nupylus vandenį, gerai išmaišyti su išplaktais kiaušinio baltymais.
Į puodą įpilti nemažai aliejaus ir kepti jame apvoliotą mišinyje vištieną, kol gerai perkeps ir pasidarys traški.
Tada vištieną išimti ir padėti ant maistinio popieriaus, kad susigertų riebalų perteklius.
Padažui sumaišyti šiek tiek vandens su sojos padažu ir actu.
Supjaustyti morką ir sukapoti česnaką ir lengvai juos patroškinti.
Tada sudėti konservuotus ananasus, supjaustytus gabaliukais, ir dar šiek tiek patroškinti.
Nenukėlus padažo nuo ugnies, įpilti šiek tiek krakmolo bei vandens mišinio, medų ir, padažui pradėjus tirštėti, nuimti nuo ugnies.
Vištieną apipilti padažu ir sumaišyti.
Paruošti daržoves. Papriką supjaustyti kubeliais ir sudėti į keptuvę su konservuotomis daržovėmis.
Įpilti aliejaus ir pašildyti keptuvėje.
Į lėkštę sudėti vištieną su padažu ir daržoves.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Eglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
lydeksa
2016-06-28 18:31
o koks vanduo turi buti siltas ? saltas? vyrintas?
As
2016-06-11 12:24
Bandysim!
Luka..
2016-01-07 14:34
Krakmolo dėkit pagal vištienos masę, reikia nusistatyti patiems, o vandens maždaug pagal krakmolą, tiesiog eksperementuokit
Stanislava
2015-02-22 17:26
Jūrate, gal tu pirmą kart į virtuvę užėjai? Ko nesuprasti recepte? Dėl krakmolo? Aš tavęs nesuprantu...
Gaminau tą vištieną, gavosi puikiai. Ačiū už receptuką
vardasbsj
2014-11-22 16:42
Is pradziu galvojau be proporciju nieko nesigaus, bet gavosi tiesiog puikiai!!