Traški vištiena

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vištienos filė, 350 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Džiūvėsėliai, malti
Gaminimo instrukcija:
Vištienos filė supjaustome gan storomis juostelėmis.
Išplakame kiaušinius.
Į dubenėlį įspilame maltų džiūvėsėlių.
Vištienos juosteles pavoliojame kiaušinių plakinyje, tada džiūvėsėliuose ir taip 3-4 kartus.
Kai visa vištiena apvoliojama, dedame ją į įkaitusį keptuvėje aliejų ir kepame tol, kol apskrunda (tik ne per daug).
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-01-05 11:05
na man taip pat neapdege ir skaniai gavosi
tik truputi mesyte sausoka buvo


2011-11-09 22:15
Kiausinio baltymas, krakmolas-pamirkius i toki plakini-labai trasku, tik file labai plonai supjaustyti. Po to pasildysti medu ir pomidoru padazo ideti. Labai skanu 

2011-01-31 13:13
o as i kiausinio plakini dar ir prieskoniu idedu(druskytes,pipiru maltu,baziliku,cesnako smulkiai pjaustyto),tada pamirkau plakinyje ir dziuveseliuose ir kepu...mmm dar skaniau,,,ir tikrai neapdega





2010-12-31 11:32
AŠ darau irgi taip: tik imu mazesnius gabaliukus, ir be kiaušinio. tik prieskoniai ir dziuveseliai. Jei deti kiausini tai apdega negraziai..
2017-05-06 21:00