Traški paukštiena su saldžiarūgščiu padažu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 1 vienetas
- Krakmolas, kukurūzų, 4 valgomieji šaukštai
- Medus, 2 valgomieji šaukštai
- Morkos, 1 vienetas
- Obuoliai, 2 vienetai
- Ryžiai, 300 gramų
- Vištienos filė, 1 kilogramas
- Kvietiniai miltai, 4 valgomieji šaukštai
- Apelsinų sultys, 0.3 stiklinės
- Sojos padažas, kinietiškas, tamsus, 2 valgomieji šaukštai
- Aliejus, kepimui
- Prieskoniai, paukštienai, "Santa marijos"
Gaminimo instrukcija:
Paukštienos filė supjaustyti juostelėmis ir sumaišyti su prieskoniais bei leisti šiek tiek pastovėti.
Obuolius, morką, bulvę nusivalyti, susipjaustyti šiaudeliais, sudėti į maišelį ir apiberti krakmolu bei miltais.
Paukštieną taip pat išvolioti krakmolo ir miltų mišinyje.
Paukštieną bei daržoves išvirti aliejuje ir leisti nuvarvėt.
Ryžius išvirti pasūdytame vandenyje.
Padažui sojos padažą, medų, apelsinų bei citrinų sultis sudėti ir pavirti truputėlį.
Štai ir viskas.
Skanaus!
» Rašyti komentarą