Traški menkė saldžiarūgščiame padaže

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Menkių filė, 500 gramų
- Krakmolas, 1 stiklinė
- Ananasų sultys, 1.5 stiklinės
- Aliejus, 1 stiklinė
- Kiaušinių baltymai, 3 vienetai
- Sojos padažas, 3 valgomieji šaukštai
- Citrinų sultys, 2 valgomieji šaukštai
- Česnakai, 2 skiltelės
- Medus, 1 valgomasis šaukštas
- Prieskoniai, žuvies
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Žuvį sutepame prieskoniais, tada supjaustome mažais kąsneliais. Atskiriame kiaušinio trynį nuo baltymo, suplakame kiaušinio baltymą. Žuvies kąsnelius pamirkome kiaušinio baltymuose ir pavoliojame krakmole. Į įkaitintą keptuvę dedame žuvies gabalėlius ir apkepiname iš abiejų pusių.
Į nedidelį puodą supilame ananasų sultis, jas užviriname. Tada į sultis suberiame smulkiai supjaustytą česnaką, išspaudžiame citriną (arba įpilame citrinų sultis), pilame sojos padažą, įdedame medų. Viską gerai išmaišome ir mašant įdedame krakmolo, kad padažas būtų tirštas. Gautą padažą pilame ant žuvies.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2018-07-17 18:45
O kiek citrinos..vis ko nors nedaraso
2015-02-16 20:54
O kokias ananasu sultis naudoti, is konservos nuo ananasu ar paprastas geriamas?
2012-09-28 11:54
Kiek kartų esu bandęs daryti čia aprašytą padažą man nesigauna
Įdomu, ką darau ne taip.

2012-04-16 14:02
Labai patiko
Vyras visiškai nevalgo tokio tipo patiekalų, kai derinama vaisiai ir mėsa, paukštiena ar žuvis. Tai kai sužinojo jog ruošiu taip žuvį susiraukė
Nuraminau, kad vaisių nebus, o tik sultys
Ir kagi, po pirmojo kąsnio teišgirdau - Mmmmmmm
O baigiant pietauti - buvo karališki, restoraniški pietūs
k: Šis patiekalas jau mano favorituose. Reikės dabar pamėginti su vištiena. Ačiū 






2019-01-25 22:04