Traški menkė saldžiarūgščiame padaže

Traški menkė saldžiarūgščiame padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Menkių filė, 500 gramų
  • Krakmolas, 1 stiklinė
  • Ananasų sultys, 1.5 stiklinės
  • Aliejus, 1 stiklinė
  • Kiaušinių baltymai, 3 vienetai
  • Sojos padažas, 3 valgomieji šaukštai
  • Citrinų sultys, 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakai, 2 skiltelės
  • Medus, 1 valgomasis šaukštas
  • Prieskoniai, žuvies
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį sutepame prieskoniais, tada supjaustome mažais kąsneliais. Atskiriame kiaušinio trynį nuo baltymo, suplakame kiaušinio baltymą. Žuvies kąsnelius pamirkome kiaušinio baltymuose ir pavoliojame krakmole. Į įkaitintą keptuvę dedame žuvies gabalėlius ir apkepiname iš abiejų pusių.

  2. Į nedidelį puodą supilame ananasų sultis, jas užviriname. Tada į sultis suberiame smulkiai supjaustytą česnaką, išspaudžiame citriną (arba įpilame citrinų sultis), pilame sojos padažą, įdedame medų. Viską gerai išmaišome ir mašant įdedame krakmolo, kad padažas būtų tirštas. Gautą padažą pilame ant žuvies.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Ingrida
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Agata
2019-01-25 22:04
Dariau su vištiena tai labai patiko
Beata
2018-07-17 18:45
O kiek citrinos..vis ko nors nedaraso
Donce
2015-02-16 20:54
O kokias ananasu sultis naudoti, is konservos nuo ananasu ar paprastas geriamas?
Edmundas
2012-09-28 11:54
Kiek kartų esu bandęs daryti čia aprašytą padažą man nesigauna Įdomu, ką darau ne taip.
Ligita
2012-04-16 14:02
Labai patiko Vyras visiškai nevalgo tokio tipo patiekalų, kai derinama vaisiai ir mėsa, paukštiena ar žuvis. Tai kai sužinojo jog ruošiu taip žuvį susiraukė Nuraminau, kad vaisių nebus, o tik sultys Ir kagi, po pirmojo kąsnio teišgirdau - Mmmmmmm O baigiant pietauti - buvo karališki, restoraniški pietūs k: Šis patiekalas jau mano favorituose. Reikės dabar pamėginti su vištiena. Ačiū