Traški lašiša

Traški lašiša
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lašišos filė be odos, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai, 2 saujos
  • Miltai, 1 sauja
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Raudonėliai, 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Lašišos filė supjaustyti kąsnio dydžio gabalėliais ir nusausinti.

  2. Į sausą keptuvę suberti džiūvėsėlius, tuomet suberti prieskonius ir aliejų, išmaišyti ir pakepinti, kol paruduos.

  3. Lašišą apvolioti miltuose, tuomet plaktame kiaušinyje, tuomet džiūvėsėliuose. Visus gabalėlius sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

  4. Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių. Skanaus!

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Ieva
» Rašyti komentarą