Traški lašiša

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Lašišos filė be odos, 500 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Džiūvėsėliai, 2 saujos
- Miltai, 1 sauja
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Raudonėliai, 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Lašišos filė supjaustyti kąsnio dydžio gabalėliais ir nusausinti.
Į sausą keptuvę suberti džiūvėsėlius, tuomet suberti prieskonius ir aliejų, išmaišyti ir pakepinti, kol paruduos.
Lašišą apvolioti miltuose, tuomet plaktame kiaušinyje, tuomet džiūvėsėliuose. Visus gabalėlius sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių. Skanaus!
» Rašyti komentarą