Traški jautiena

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 0.5 vieneto
- Jautiena, mentės
- Aliejus
- Prieskoniai, "Kotanyi" gardieji kepsniai
Gaminimo instrukcija:
Dar reikės geltonų pabarstų.
Supjaustykite mėsą juostelėmis. Citriną supjaustykite kubeliais. Dėkite ją į mėsą. Įpilkite truputi aliejaus ir, įdėję prieskonių, gerai pamaigykite. Palikite bent valandai. Tada mėsą gausiai apvoliokite pabarstais ir kepkite įkaitintame aliejuje kol susidarys traški plutelė. Prisukite kaitrą ir pabaikite iškepti ant silpnos ugnies. P.S. nenulupkite citrinos žievelės, nes tai yra šio patiekalo "vinis". Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-11-23 18:24
nu





2010-11-22 22:15
aciu
Zele ziedas tam labai tinkamas 


2010-11-22 18:22
pateikimo ideja - super!!! 

2010-11-24 18:27