Traški jautiena

Traški jautiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, 0.5 vieneto
  • Jautiena, mentės
  • Aliejus
  • Prieskoniai, "Kotanyi" gardieji kepsniai
Gaminimo instrukcija:

Dar reikės geltonų pabarstų.

Supjaustykite mėsą juostelėmis. Citriną supjaustykite kubeliais. Dėkite ją į mėsą. Įpilkite truputi aliejaus ir, įdėję prieskonių, gerai pamaigykite. Palikite bent valandai. Tada mėsą gausiai apvoliokite pabarstais ir kepkite įkaitintame aliejuje kol susidarys traški plutelė. Prisukite kaitrą ir pabaikite iškepti ant silpnos ugnies. P.S. nenulupkite citrinos žievelės, nes tai yra šio patiekalo "vinis". Skanaus.

Receptą atsiuntė: Lince
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Sandrius
2010-11-24 18:27
o man skanu tokia astri jautiena
Lukelis
2010-11-23 18:24
nu
Lince
2010-11-22 22:15
aciu Zele ziedas tam labai tinkamas
liu
2010-11-22 18:22
pateikimo ideja - super!!!