Trapusis tortas su ananasų įdaru

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Sviestas, 200 gramų
- Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
- Cukrus, 200 gramų
- Ananasai, konservuoti, 1 skardinė
- Grietinėlė, riebi, 150 gramų
- Cukraus pudra, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 1
Sviestą išsukite su cukrumi, po truputį, suberkite persijotus miltus ir užminkykite kietą tešlą. Ją valandai palaikykite šaldytuve,o tada išimkite, sutarkuokite rupia tarka ir tolygiai paskirstykite 26 - 28 cm skersmens formoje. Užrieskite neaukštus kraštelius ir kepkite orkaitėje, kol įgaus aukso spalvą.
Ananasus nukoškite,supjaustykite skiltelėmis ir pabarstykite trupučiu cinamono. Grietinėlę sumaišykite su miltiniu cukrumi, trupučiu vanilės ir suplakite iki kietų putų. Ant iškepusio ir ataušusio papločio tolygiai išdėliokite ananasus, viršuje sukrėskite plaktą grietinėlę. Ant grietinėlės išdeliokite paruoštus vaisius.
Tortą atvėsinkite šaldytuve.
» Rašyti komentarą