Trapūs blyneliai

Trapūs blyneliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Apelsinai, žievelė, sutarkuota
  • Cukraus pudra, 2 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Krakmolas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Kriaušės, 1 vienetas
  • Obuoliai, 1 vienetas
  • Spanguolės, trintos, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinius sumaišome su cukraus pudra ir miltais. Įkaitintoje keptuvėje iškepame nedidelius blynelius.
Obuolį ir kriaušę supjaustome skiltelėmis.
Užviriname nedidelį kiekį vandens, suberiame cukrų ir vaisius. Verdame, kol skiltelės suminkštės.
Tada sudedame trintas spanguoles.
Krakmolą išmaišome penktadalyje stiklinės šalto vandens ir supilame į verdančią masę, bei kaitiname, kol sutirštės.
Padažą atvėsiname ir užpilame ant blynelių.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Genutė
» Rašyti komentarą