Trapios tešlos sausainiai su spanguolėmis

Trapios tešlos sausainiai su spanguolėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukraus pudra, apibarstymui
  • Cukrus, 140 gramų
  • Spanguolės, džiovintos
  • Vanilė
  • Kvietiniai miltai, 245 gramai
  • Druska
  • Sviestas, kambario temperatūros, 275 gramai
  • Kukurūzų miltai, 145 gramai
Gaminimo instrukcija:

Sviestą išsukti su cukrumi iki purumo. Persijoti miltus su kukurūzų miltais, įmaišyti į sviesto masę, įberti druskos ir vanilės esenciją. Sudėti pjaustytas spanguoles ir gerai išmaišyti. Tešla turi būti minkšta. Tešlą įdėti į plėvelę ir kišti į šaldytuvą 1 val.
Stalą pabarstyti miltais, iškočioti tešlą iki 4 mm storio. Formele išspausti norimos formos sausainius. Dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti 160 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 15–20 min.
Ištraukus iš orkaitės dar karštus sausainius pabarstyti cukraus pudra.

Receptą atsiuntė: Jolanta M.
» Rašyti komentarą