Trapios tešlos sausainiai su spanguolėmis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra, apibarstymui
- Cukrus, 140 gramų
- Spanguolės, džiovintos
- Vanilė
- Kvietiniai miltai, 245 gramai
- Druska
- Sviestas, kambario temperatūros, 275 gramai
- Kukurūzų miltai, 145 gramai
Gaminimo instrukcija:
Sviestą išsukti su cukrumi iki purumo. Persijoti miltus su kukurūzų miltais, įmaišyti į sviesto masę, įberti druskos ir vanilės esenciją. Sudėti pjaustytas spanguoles ir gerai išmaišyti. Tešla turi būti minkšta. Tešlą įdėti į plėvelę ir kišti į šaldytuvą 1 val.
Stalą pabarstyti miltais, iškočioti tešlą iki 4 mm storio. Formele išspausti norimos formos sausainius. Dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti 160 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 15–20 min.
Ištraukus iš orkaitės dar karštus sausainius pabarstyti cukraus pudra.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2022-01-24 15:17
Man sis receptas labai patiko, labai skanus sausainiai isejo ir visiem parekomenduociau si recepta
2022-01-24 15:15
Labai geras receptas: )
2022-01-31 15:14