Trapios tešlos sausainiai

Trapios tešlos sausainiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 250 gramų
  • Vanilė
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 0.5 kilogramo
  • Sviestas, 250 gramų
  • Mielės, 30 gramų
Gaminimo instrukcija:

Sviestas su cukrumi sukamas, kol masė pasidaro puri.
Į sukamą masę po vieną įmušami kiaušiniai, suberiami miltai su vandenyje tirpintomis mielėmis ir viskas gerai išmaišoma. Palaukiama kol iškils.
Tešla turi būti tokio tirštumo, kad švirkščiama pro konditerinę tūtelę išlaikytų formą.
Jei tešla sušilusi — atvėsinama.
Skardoje įtiestas pergamentinis popierius ištepamas riebalais ir pabarstomas miltais.
Sausainėliai padaromi norimos formos ir kepami labai karštoje, 200 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol gražiai pagels.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Aina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2012-04-13 17:35
jeigu 0,5 kilogramo miltu mazai, tai kiek tada reikia?
viliukas
2010-05-05 13:25
neilgai 15-20min bet sausainiai tikrai skanus, tik miltu reikia daugiau negu parašyta...
Kazkas
2010-03-16 14:33
o kiek laiko reikia kepti?
cocacola zero
2010-03-16 14:19
cool patiekalas
zaza
2010-03-16 14:00
man patiko