Trapios tešlos pyragėliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 300 gramų
- Sviestas, 100 gramų
- Avietės, trintos, 100 gramų
- Cukrus, 100 gramų
- Mandarinai, 2 vienetai
- Mėlynės, trintos, 100 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Vynuogės, 50 gramų
- Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Braškės, šaldytos
- Džiovinti obuoliai, džiovinti
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 13
Miltus persijoti ant lentos, viduryje padaryti įdubimą. Į jį suberti cukrų ir kepimo miltelius, įmušti kiaušinį. Sviestą supjaustyti gabalėliais ir išdėlioti miltų kauburėlio kraštuose. Pradedant nuo kraštų, viską suminkyti į vientisą tešlą.
Ją įvynioti į plėvelę ir 30 min. laikyti šaldytuve.Orkaitę įkaitinti iki 200 C laipsnių temperatūros.
Formeles ištepti riebalais. Į jas sudėti tešlą. Paskirstyti uogas, per pusę dviejų rūšių.
Kepti 25 min.Iškepus papuošti vynuogėmis, mandarinais, džiovintais obuoliukais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-06-19 14:54
labai skaniai atrodo.butinai pabandysiu pasigaminti.seniai ieskau tokiu receptu






2011-06-19 14:53
labai skaniai atrodo butinai pameginsiu pasigaminti seniai ieskau tokio recepto








2011-06-19 14:51
atrodo skaniai 

2010-02-14 12:51
ziauriai skanu negaliu istvert




2012-01-03 01:51