Trapios tešlos pyragėliai

Trapios tešlos pyragėliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 300 gramų
  • Sviestas, 100 gramų
  • Avietės, trintos, 100 gramų
  • Cukrus, 100 gramų
  • Mandarinai, 2 vienetai
  • Mėlynės, trintos, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Vynuogės, 50 gramų
  • Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Braškės, šaldytos
  • Džiovinti obuoliai, džiovinti
Gaminimo instrukcija:
  1. Miltus persijoti ant lentos, viduryje padaryti įdubimą. Į jį suberti cukrų ir kepimo miltelius, įmušti kiaušinį. Sviestą supjaustyti gabalėliais ir išdėlioti miltų kauburėlio kraštuose. Pradedant nuo kraštų, viską suminkyti į vientisą tešlą.
    Ją įvynioti į plėvelę ir 30 min. laikyti šaldytuve.

  2. Orkaitę įkaitinti iki 200 C laipsnių temperatūros.
    Formeles ištepti riebalais. Į jas sudėti tešlą. Paskirstyti uogas, per pusę dviejų rūšių.
    Kepti 25 min.

  3. Iškepus papuošti vynuogėmis, mandarinais, džiovintais obuoliukais.

Porcijų skaičius: 13
Receptą atsiuntė: Rasa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Kaip tai?
2012-01-03 01:51
bet taigi reikia kažkokio kremo ant tų krepšelių, ne vien tik vaisių
laura
2011-06-19 14:54
labai skaniai atrodo.butinai pabandysiu pasigaminti.seniai ieskau tokiu receptu
..............................................
2011-06-19 14:53
labai skaniai atrodo butinai pameginsiu pasigaminti seniai ieskau tokio recepto
..............................................
2011-06-19 14:51
atrodo skaniai
miau
2010-02-14 12:51
ziauriai skanu negaliu istvert