Trapios snaigės

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra, pabarstymui
- Cukrus, 120 gramų
- Spanguolės, smulkintos, džiovintos, 100 gramų
- Vanilė, esencija, 5
- Kvietiniai miltai, "Ekstra", 245 gramai
- Sviestas, minkštas, 275 gramai
- Kukurūzų miltai, 145 gramai
Gaminimo instrukcija:
Sviestą išsukti iki purumo su cukrumi. Persijotus miltus, druską bei vanilę palaipsniui įmaišyti į sviestinę masę.
Suberti smulkintas spanguoles, viską gerai išmaišyti, suformuoti rutulį, suvynioti į maistinę plėvelę ir dėti į šaldytuvą 1 valandai.
Tešlą iškočioti į 3 - 4 cm storio lakštą, išspausti norimos formos sausainėlius, sudėti į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi ir kepti 160°C orkaitėje apie 15-20 minučių.
Sausainiai turėtų būti šviesios spalvos, neperkepę. Sausainius pabarstyti cukraus pudra.
» Rašyti komentarą