Trapios snaigės

Trapios snaigės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukraus pudra, pabarstymui
  • Cukrus, 120 gramų
  • Spanguolės, smulkintos, džiovintos, 100 gramų
  • Vanilė, esencija, 5
  • Kvietiniai miltai, "Ekstra", 245 gramai
  • Sviestas, minkštas, 275 gramai
  • Kukurūzų miltai, 145 gramai
Gaminimo instrukcija:

Sviestą išsukti iki purumo su cukrumi. Persijotus miltus, druską bei vanilę palaipsniui įmaišyti į sviestinę masę.

Suberti smulkintas spanguoles, viską gerai išmaišyti, suformuoti rutulį, suvynioti į maistinę plėvelę ir dėti į šaldytuvą 1 valandai.

Tešlą iškočioti į 3 - 4 cm storio lakštą, išspausti norimos formos sausainėlius, sudėti į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi ir kepti 160°C orkaitėje apie 15-20 minučių.

Sausainiai turėtų būti šviesios spalvos, neperkepę. Sausainius pabarstyti cukraus pudra.

Receptą atsiuntė: Rita
» Rašyti komentarą