Tradicinis šašlykas

Tradicinis šašlykas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti, pagal skonį
  • Svogūnai, dideli, 5 vienetai
  • Kiaulienos sprandinė, 2 kilogramai
  • Kefyras, 0.5 litro
  • Druska, pagal skonį
Gaminimo instrukcija:

Kiaulienos sprandinę supjaustyti vidutiniais gabaliukais (kad geriau iškeptų ir neišdžiūtų).

Svogūną (kuo daugiau tuo skaniau) supjaustyti žiedais, kad galėtumėte sumauti ant iešmo (taip pat svogūnus galite kepti ant grotelių ;) ).

Viską sudėti į indą i pasūdyti, įberti pipirų, galima dėti ir mėsos prieskonių.

Viską gerai išmaišyti ir užpilti puse litro kefyro.

Kad mėsa būtų minkšta ir sultinga mėsą marinuoti ~12val.

Jau daug metų recepto nekeičiu ;).

Skanaus

Receptą atsiuntė: Romas
» Rašyti komentarą