Tradicinis šašlykas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti, pagal skonį
- Svogūnai, dideli, 5 vienetai
- Kiaulienos sprandinė, 2 kilogramai
- Kefyras, 0.5 litro
- Druska, pagal skonį
Gaminimo instrukcija:
Kiaulienos sprandinę supjaustyti vidutiniais gabaliukais (kad geriau iškeptų ir neišdžiūtų).
Svogūną (kuo daugiau tuo skaniau) supjaustyti žiedais, kad galėtumėte sumauti ant iešmo (taip pat svogūnus galite kepti ant grotelių ;) ).
Viską sudėti į indą i pasūdyti, įberti pipirų, galima dėti ir mėsos prieskonių.
Viską gerai išmaišyti ir užpilti puse litro kefyro.
Kad mėsa būtų minkšta ir sultinga mėsą marinuoti ~12val.
Jau daug metų recepto nekeičiu ;).
Skanaus
» Rašyti komentarą