Tradiciniai kiaulienos kotletai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 2
- Juodieji pipirai
- Mairūnas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaulienos faršas, 750 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Batonas, riekė, 1 vienetas
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Kiaulienos faršą minkome, dedame kiaušinį, prieskonius, smulkintą svogūną bei česnaką. Kai mėsos tešla gerai išminkyta, kartu su mirkytu batonu, darome kotletus (mėsos blynelius). Kotletus kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių ant labai mažos ugnies. Kas mėgsta minkštesnius, galima patroškinti keliolika minučių vandenyje.
Tiekiame su bulvių koše bei salotomis. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2019-10-01 18:31