Tradicinės izraelietiškos salotos su bulguru

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vanduo, 300 mililitrų
- Bulguras, 180 gramų
- Pomidorai, 3 vienetai
- Petražolės, 100 gramų
- Mėta, 100 gramų
- Citrinų sultys, 80 mililitrų
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Granatai, 1 saujelė
- Druska, 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Bulgurą užpilti verdančiu vandeniu, uždengtis ir palikti brinkti apie 20 min.
Smulkiai supjaustyti pomidorus, petražoles ir mėtas.
Bulgurą nukošti ir sumaišyti su smulkintais pomidorais, petražolėmis, mėtomis ir granatų sėklomis.
Atskirai sumaišyti alyvuogių aliejų ir citrinos sultis. Gautu mišiniu apšlakstyti salotas. Patiekti galima papuošiant citrinos griežinėliais.
» Rašyti komentarą