Totoriško lašišų faršo troškinys

Totoriško lašišų faršo troškinys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 5 vienetai
  • Morkos, didelės, 3 vienetai
  • Svogūnai, 4 vienetai
  • Lašiša, "Totoriškas" faršas, 500 gramų
  • Sultinys, 1 stiklinė
  • Prieskoniai, žuvies
Gaminimo instrukcija:

Faršą atšildome, apibarstome žuvies prieskoniais ir trumpam paliekame pastovėti. Morkas, svogūnus, bulves nulupame. Morkas sutarkuojame burokine tarka, svogūnus supjaustome griežinėliais arba kubeliais, bulves nedideliais gabalėliais. Imame karščiui atsparų indą ir sluoksniuojame: bulves, svogūnas, morkos, lašišų faršas ir t.t. Troškinį užpilame stikline sultinio ir dedame į orkaitę kepti. Kepame apie 30 minučių.
SKANAUS!

Receptą atsiuntė: Rasa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Dovile
2009-06-13 13:15
Pritariu Elenytei, kad reikia apkepti morkas ir svogunus
Tada labai skanus apkepas gaunasi
Pabandykit
Elenyte
2009-04-23 16:51
jei tu dar apkepintum morkas ir svogunus,butu skaniau,mes toki patiekaliuka bare darem o siuo metu ir pati gaminu,tikrai skanus
Rasa
2009-02-13 13:59
"Totorišką" lašišų faršą pirkau firminėje UAB Kraitenė parduotuvėje savo mieste
Vincentas
2009-02-13 08:48
Čia ne troškinys, o apkepas. Iš kur gavote totorišką lašišos faršą, nes totorių kulinarinėse knygose ir internetinėse svetainėse tokio surasti negalėjau?