Toskanietiškos salotos "Pancanella"

Toskanietiškos salotos "Pancanella"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Alyvuogės
  • Bazilikas
  • Paprika, 3 vienetai
  • Pomidorai, 2 vienetai
  • Alyvuogių aliejus
  • Juoda duona, riekės, 6 vienetai
  • Actas, vyno, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
  • Čili
  • Ančiuviai
  • Kaparėliai
Gaminimo instrukcija:

Nuo duonos riekių nupjauti plutelę.
Pomidorus sutarkuoti su stambia tarka, žievelę išmesti.
Aliejų sumaišyti su actu ir prieskoniais. Sumaišyti su tarkuotais pomidorais.
Paprikas pakepti ant grilinės keptuvės arba orkaitėje. Karštas paprikas 5 min. palaikyti maišelyje, kad būtų minkštesnės. Nulupti odelę ir supjaustyti.
Ant lėkštės sudėti duonos gabaliukus, aplieti pomidoriniu užpilu, ant viršaus sudėti paprikas, ančiuvius, kaparėlius, alyvuoges ir apibarstyti baziliko prieskoniais.

Receptą atsiuntė: Marija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Veg
2013-04-06 10:43
Tai ne vegetariškas patiekalas.