Toskanietiškas pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Ananasai, konservuoti, 200 gramų
- Cukrus, 0.75 stiklinės
- Cukrus, kokosiniam priedui, 0.5 stiklinės
- Margarinas, 125 gramai
- Margarinas, kokosiniam priedui, 75 gramai
- Persikai, konservuoti, 4 vienetai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1.25 stiklinės
- Kvietiniai miltai, kokosiniam priedui, 1 valgomasis šaukštas
- Kokosas, drožlės, kokosiniam priedui, 100 gramų
- Kokosas, pienas, 0.5 stiklinės
- Kokosas, pienas, kokosiniam priedui, 0.5 stiklinės
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius ištrinti su cukrumi, suberti miltus su kepimo milteliais, supilti ištirpintą margariną ir pašildytą kokoso pieną. Gautą tešlą supilti į kepimo formą, išteptą margarinu.
Persikus ir ananasus nusausinti ir supjaustyti gabaliukais, sumaišyti. Uždėti vaisius ant tešlos.
Paruošti pyrago užpilą: į puodą sudėti margariną, kokoso pieną, cukrų, kokoso drožles ir miltus. Užvirinti pastoviai maišant. Šį užpilą užpilti ant pyrago viršaus.
Kepti 200 laipsnių orkaitėje 25-30 min.
» Rašyti komentarą