Toskanietiškas pyragas

Toskanietiškas pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Ananasai, konservuoti, 200 gramų
  • Cukrus, 0.75 stiklinės
  • Cukrus, kokosiniam priedui, 0.5 stiklinės
  • Margarinas, 125 gramai
  • Margarinas, kokosiniam priedui, 75 gramai
  • Persikai, konservuoti, 4 vienetai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1.25 stiklinės
  • Kvietiniai miltai, kokosiniam priedui, 1 valgomasis šaukštas
  • Kokosas, drožlės, kokosiniam priedui, 100 gramų
  • Kokosas, pienas, 0.5 stiklinės
  • Kokosas, pienas, kokosiniam priedui, 0.5 stiklinės
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinius ištrinti su cukrumi, suberti miltus su kepimo milteliais, supilti ištirpintą margariną ir pašildytą kokoso pieną. Gautą tešlą supilti į kepimo formą, išteptą margarinu.
Persikus ir ananasus nusausinti ir supjaustyti gabaliukais, sumaišyti. Uždėti vaisius ant tešlos.
Paruošti pyrago užpilą: į puodą sudėti margariną, kokoso pieną, cukrų, kokoso drožles ir miltus. Užvirinti pastoviai maišant. Šį užpilą užpilti ant pyrago viršaus.
Kepti 200 laipsnių orkaitėje 25-30 min.

Receptą atsiuntė: Lauryna
» Rašyti komentarą