Tortukas alia “Kinder Deliz”


- Kakava, (milteliai), 30 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Cukrus, 120 gramų
- Miltai, 30 gramų
- Sūris, maskarponės, 160 gramų
- Kondensuotas pienas, 60 gramų
- Šokoladas, 150 gramų
Orkaite įkaitiname iki 210°C temp. orkaitėje. 2 kiaušinius, 2 trynius suplakti kartu su 100 g cukraus iki purumo, mase turi padidėti 2-3 kartus. Persijoti miltus ir kakava, viska atsargiai sumaišyti.
Likusius 2 baltymus suplakti su likusiumi cukrumi(t.y.- 20g) iki standžios mases, sudėti i tešla ir atsargiai sumaišyti iki vientisos mases. Tešlą supilame I forma ir kepame 10-12min. Iškeptą biskvitą atvėsinti.
Kremui suplakame mascarpone sūri su sutirštintu pienu iki vientisos mases.
Biskvitą perpjauname išilgai. Viena puse sutepame kremu ir uždengiame su kita biskvito puse. Dedam I šaldytuvą 30min.
Karsto vandens vonelėje ištirpiname šokoladą, išimame tortą iš šaldytuvo ir apipilame ji ištirpintu šokoladu. Dedam vėl į šaldytuvą kol šokoladas sustings.
Skonis nesiskiria nuo parduotuveje pirktu Kinder Deliz skanėstu – tik viskas ekologiška ir pigau.
Skanaus.
2015-07-06 17:54