Tortukas alia “Kinder Deliz”

Tortukas alia “Kinder Deliz”
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kakava, (milteliai), 30 gramų
Biskvitui:
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Cukrus, 120 gramų
  • Miltai, 30 gramų
Kremui:
  • Sūris, maskarponės, 160 gramų
  • Kondensuotas pienas, 60 gramų
  • Šokoladas, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Orkaite įkaitiname iki 210°C temp. orkaitėje. 2 kiaušinius, 2 trynius suplakti kartu su 100 g cukraus iki purumo, mase turi padidėti 2-3 kartus. Persijoti miltus ir kakava, viska atsargiai sumaišyti.

  2. Likusius 2 baltymus suplakti su likusiumi cukrumi(t.y.- 20g) iki standžios mases, sudėti i tešla ir atsargiai sumaišyti iki vientisos mases. Tešlą supilame I forma ir kepame 10-12min. Iškeptą biskvitą atvėsinti.

  3. Kremui suplakame mascarpone sūri su sutirštintu pienu iki vientisos mases.

  4. Biskvitą perpjauname išilgai. Viena puse sutepame kremu ir uždengiame su kita biskvito puse. Dedam I šaldytuvą 30min.

  5. Karsto vandens vonelėje ištirpiname šokoladą, išimame tortą iš šaldytuvo ir apipilame ji ištirpintu šokoladu. Dedam vėl į šaldytuvą kol šokoladas sustings.

  6. Skonis nesiskiria nuo parduotuveje pirktu Kinder Deliz skanėstu – tik viskas ekologiška ir pigau.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 9
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
fingerme
2015-07-06 17:54
Man rodos, autore nelabai gerai supranta zodzio "ekologiska" reiksme.