Tortukas alia “Kinder Deliz”


- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 30 gramų
- Cukrus, 120 gramų
- Kakava, 30 gramų
- Sūris, maskarponės, 160 gramų
- Kondensuotas pienas, 60 gramų
- Šokoladas, 100 gramų
Orkaite įkaitiname iki 210°C temperatūros . 2 kiaušinius, 2 trynius suplakti kartu su 100 g cukraus iki purumo, mase turi padidėti 2-3 kartus. Persijoti miltus ir kakava, viska atsargiai sumaišyti.
Likusius 2 baltymus suplakti su likusiumi cukrumi (t.y.- 20 g) iki standžios mases, sudėti i tešla ir atsargiai sumaišyti iki vientisos mases. Tešlą supilame į formą ir kepame 10 - 12 min. Iškeptą biskvitą atvėsinti.
Kremui suplakame maskarponės sūrį su sutirštintu pienu iki vientisos mases.
Biskvitą perpjauname išilgai. Viena puse sutepame kremu ir uždengiame su kita biskvito puse. Padedame į šaldytuvą 30 min.
Karšto vandens vonelėje ištirpiname šokoladą, išimame tortą iš šaldytuvo ir apipilame ji ištirpintu šokoladu. Padedam vėl į šaldytuvą, kol šokoladas sustings.
Skonis nesiskiria nuo parduotuvėje pirkto "Kinder Deliz" skanėstu – tik viskas ekologiška ir pigau.
2014-11-14 22:03