Tortukas alia “Kinder Deliz”

Tortukas alia “Kinder Deliz”
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Biskvitui:
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 30 gramų
  • Cukrus, 120 gramų
  • Kakava, 30 gramų
Kremui:
  • Sūris, maskarponės, 160 gramų
  • Kondensuotas pienas, 60 gramų
  • Šokoladas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Orkaite įkaitiname iki 210°C temperatūros . 2 kiaušinius, 2 trynius suplakti kartu su 100 g cukraus iki purumo, mase turi padidėti 2-3 kartus. Persijoti miltus ir kakava, viska atsargiai sumaišyti.

  2. Likusius 2 baltymus suplakti su likusiumi cukrumi (t.y.- 20 g) iki standžios mases, sudėti i tešla ir atsargiai sumaišyti iki vientisos mases. Tešlą supilame į formą ir kepame 10 - 12 min. Iškeptą biskvitą atvėsinti.

  3. Kremui suplakame maskarponės sūrį su sutirštintu pienu iki vientisos mases.

  4. Biskvitą perpjauname išilgai. Viena puse sutepame kremu ir uždengiame su kita biskvito puse. Padedame į šaldytuvą 30 min.

  5. Karšto vandens vonelėje ištirpiname šokoladą, išimame tortą iš šaldytuvo ir apipilame ji ištirpintu šokoladu. Padedam vėl į šaldytuvą, kol šokoladas sustings.


    Skonis nesiskiria nuo parduotuvėje pirkto "Kinder Deliz" skanėstu – tik viskas ekologiška ir pigau.

Porcijų skaičius: 9
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Laura
2014-11-14 22:03
Super receptas! Šiandien dariau, tik aš kažkaip dvigubą porciją, bet labai patenkinta!