Tortilija

Tortilija
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Agurkai, 1 vienetas
  • Česnakai, 2
  • Juodieji pipirai
  • Pomidorai, 1 vienetas
  • Porai
  • Jautienos faršas, maišytas su kiaulienos, 400 gramų
  • Pomidorų padažas, Heinz
  • Sūris, 100 gramų
  • Druska
  • Tortilija, blyneliai
  • Pekino kopūstas
  • Padažas, česnakinis
Gaminimo instrukcija:

Į faršą sutrinkite česnakų, įdėkite druskos ir pipirų pagal skonį arba naudokite natūralų prieskonių mišinį maltai mėsai be maisto priedų „Sauda“. Faršą iškepti.

Smulkiai supjaustykite agurką, pomidorą, porus, pekino kopūstą, sutarkuokite sūrį. Ant kiekvieno tortilijos blynelio vidurio sudėkite visus ingredientus pagal savo vaizduotę.

Sulankstykite: pirmiausia sulenkite apačią, tuomet užlenkite vieną kraštą ir kitą.

Tuomet paruoštą tortiliją įvyniokite į foliją, nepalikite atvirų kraštų.

Įkaitintoje orkaitėje (ant grotelių arba žemoje skardoje padengus kepimo popieriumi) kepkite apie 15 min. Folija būtina tam, kad tortilijos blynelis kepdamas nesukietėtų. Galima kepti ir mikrobangų krosnelėje.

Skanaus!

P.S. Į tortiliją galima dėti ir konservuotus žirnelius, žalią agurką pakeisti marinuotu arba raugintu agurku, galima dėti raudonųjų paprikų ir visa kita, kas Jūsų vaizduotėje.

Receptą atsiuntė: Gabrielesssss
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Citrusinė
2016-11-11 14:06
Labai skanu!
Aeūnas
2015-02-11 13:24
Kepant mokrobangėjė su folija bus ,,BUM !".
Missis
2014-07-22 18:50
Labai skaniai pavalgėme Aš dar dėjau salsos padažo tai skonio tikrai nepagadino
Aukse
2013-07-01 16:12
Dariau jau kelis kartus ir vis laika pavyko, labai skanu (tik atrodo ne taip skanu kaip yra) k:
Egas
2012-01-09 20:42
Valgiau originalią tortiliją Amerikoje, viskas taip pat, tik viską aštriu padažu paskaninama.