Tortellini troškinys

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bazilikas, 2
- Česnakai, 2
- Petražolės, 2 valgomieji šaukštai
- Pomidorai, 2 vienetai
- Pupelės, skardinėse, 80 gramų
- Garstyčios, Dižono, 1 valgomasis šaukštas
- Svogūnai, laiškai, 4 valgomieji šaukštai
- Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Actas, raudono vyno, 3 valgomieji šaukštai
- Makaronai, "Tortellini" su sūrio įdaru, 500 gramų
- Parmezano sūris, 6 valgomieji šaukštai
- Druska
- Šparagai, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Padarome marinatą iš raudono vyno acto, alyvuogių aliejaus, garstyčių, česnakų, bazilikų, petražolių. Marinatą pagardinkime druska ir juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykime.
Pasūdytame vandenyje išverdame Tortellini makaronus, juos nukošiame ir perpilame šaltu vandeniu kad nesuliptų. Ant išvirusių makaronų užpilame marinatą ir sudedame pjaustytus šparagus, pupele, pjaustytus pomidorus. Gautą masę palaikome šaldytuve. Prieš patiekiant pagardiname parmezano sūriu.
» Rašyti komentarą