Tortas „Žozefina“

Tortas „Žozefina“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sluoksniuota tešla, „Mantinga“, šaldyta , 4 lapai
  • Citrinos, 2 vienetai
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Cukraus pudra, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Citrinas nuplikyti verdančiu vandeniu, vieną nulupti, abi citrinas sutarkuoti ir sumaišyti su cukrumi.

  2. Tešlą atšildyti, plonai iškočioti, išpjauti norimos formos lakštus, kepti orkaitėje 180 l. temperatūroje 8 minutes.

  3. Likusias tešlos atraižas tai pat iškepti, atvėsinus susmulkinti apibarstymui.

  4. Karštus lakštus sutepti citrinos mase.

  5. Viršutinį sluoksnį apibarstyti trupiniais.

  6. Palaikyti kambario temperatūroje 12-24 valandas. Skanaus!

  7. Puošti cukraus pudra ir citrinos griežinėliais.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Birutė
» Rašyti komentarą