Tortas „Vasaros fantazija“

Tortas „Vasaros fantazija“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Vanilė
  • Pienas, 0.5 stiklinės
  • Grietinėlė, 38%, 250 gramų
  • Sausainiai, 100 gramų
  • Varškė, kreminė, nesaldi, 500 gramų
  • Sviestas, 100 gramų
  • Želatina, pakelis, 1 vienetas
  • Uogos
Gaminimo instrukcija:

Sutrupinti sausainius.
Sviestą ištirpinti ir sumaišyti su sausainių trupiniais.
Sausainių masę sudėti į formą ir išlyginti.
Kreminę varškę sumaišyti su cukrumi ir vanile.
Želatiną ištirpinti šiltame piene ir palikti 15 min.
Suplakti grietinėlę.
Pieną su želatina pakaitinti, kol ištirps želatina.
Tada pieną supilti į varškę ir atsargiai įmaišyti grietinėlę.
Gautą masę supilti ant sausainių.
Torto viršų papuošti uogomis. Galima papuošti ir kitaip (pvz., riešutais, kakavos milteliais ar pan.).
Formą uždengti su folija ir padėti į šaldytuvą 4 val.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Genutė
» Rašyti komentarą