Tortas „Vasaros fantazija“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1 stiklinė
- Vanilė
- Pienas, 0.5 stiklinės
- Grietinėlė, 38%, 250 gramų
- Sausainiai, 100 gramų
- Varškė, kreminė, nesaldi, 500 gramų
- Sviestas, 100 gramų
- Želatina, pakelis, 1 vienetas
- Uogos
Gaminimo instrukcija:
Sutrupinti sausainius.
Sviestą ištirpinti ir sumaišyti su sausainių trupiniais.
Sausainių masę sudėti į formą ir išlyginti.
Kreminę varškę sumaišyti su cukrumi ir vanile.
Želatiną ištirpinti šiltame piene ir palikti 15 min.
Suplakti grietinėlę.
Pieną su želatina pakaitinti, kol ištirps želatina.
Tada pieną supilti į varškę ir atsargiai įmaišyti grietinėlę.
Gautą masę supilti ant sausainių.
Torto viršų papuošti uogomis. Galima papuošti ir kitaip (pvz., riešutais, kakavos milteliais ar pan.).
Formą uždengti su folija ir padėti į šaldytuvą 4 val.
Skanaus.
» Rašyti komentarą