Tortas „Vasara“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
- Juodieji serbentai, 380 gramų
- Margarinas, 100 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Grietinėlė, 450 gramų
- Varškė, 400 gramų
- Braškės, 250 gramų
- Kokosas, drožlės, 5 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Uogienė, braškių, 100 gramų
- Uogienė, juodųjų serbentų, 100 gramų
- Vanilinis cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Želė cukrus „Multi“, 540 gramų
Gaminimo instrukcija:
Garuose ištirpinti margariną, sumaišyti su vanile, cukrumi, gerai išplaktu kiaušiniu ir 50 gramų grietinėlės. Vis maišant, suberti miltus su kepimo milteliais, 3 šaukštus kokoso drožlių ir iškepti lakštą.
Baltam sluoksniui skirtus 400 gramų grietinėlės pusę minutės pavirti su 360 gramų želė - cukraus. Kai atvėsta, sumaišyti su varškės kremu.
Serbentų ir braškių uogienes dar karštas sumaišyti tarpusavyje ir užvirti su 180 gramų želė - cukraus.
Gaminti tortą. Aš tai dariau torto formoje. "Blyną" pašlakstyti grietinėle. Supilti balto sluoksnio masę, įberti 200 gramų serbentų, palaukti, kol beveik sustings ir užlieti jau atšalusiu raudonu sluoksniu. Puošti kokoso drožlėmis ir uogomis.
» Rašyti komentarą