Tortas „Variantas“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, (kremui), 1 vienetas
- Cukraus pudra, (kremui), 1 stiklinė
- Cukrus, 1 stiklinė
- Medus, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Pienas, 2 valgomieji šaukštai
- Pienas, (kremui), 2 stiklinės
- Manų kruopos, (kremui), 2 valgomieji šaukštai
- Šokoladas, pieniškas, tirpintas (papuošimui)
- Druska
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Sviestas, (kremui), 25 gramai
- Riešutai, (papuošimui)
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Visus tešlos ingredientus išmaišyti ir padėti ant garų vonelės, kad ištirptų cukrus.
Kai cukrus ištirps, sudėti miltus. Miltų dėti tiek, kad tešlą galima būtų iškočioti (apie 1 stiklinę).
Iš gautos tešlos iškočioti plonus papločius, subadyti šakute ir iškepti
180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Kremui sumaišyti manus su pienu, užvirinti, nuimti nuo ugnies ir padėti ant garų vonelės. Palaikyti 1 val.
Sviestą išsukti su cukraus pudra.
Tada abi mases po truputį sumaišyti ir įspausti 1 citrinos sultis.
Papločius pertepti kremu, o torto viršų aplieti ištirpintu šokoladu ir papuošti riešutais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-05-17 18:45
Tai kaip supratau kremui reikalingi produktai yra su prierašu kremui,be to kremo darymo aprašyme yra parašyta ką su kuo maišyti.



2011-05-08 23:35
Kaip suprantu,tai ingridientai,prie kuriu prirasyta kremui,eina kremui,o visi likusieji teslai 

2011-05-05 11:28
Tai kurie cia ingridientai yra tai teslai? Niekas cia neaisku.
2011-05-04 21:42
kazkokia painiava
2015-06-04 14:50