Tortas "TINGINYS"

Tortas "TINGINYS"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 0.5 stiklinės
  • Šokoladas, juodasis, 200 gramų
  • Sviestas, 82 proc. riebumo, 295 gramai
  • Grietinė, 500 gramų
  • Krekeriai, 600 gramų
  • Pabarstukai, papuošimui
Gaminimo instrukcija:

Virš ugnies ištirpiname sviestą, cukrų ir 100 g šokolado. Supilame grietinę ir dar truputį pakaitiname (virti nereikia). Sudedame krekerius į indą, užpilame gauta mase ir gerai išmaišome.Dedame į formą ir į šaldytuvą. Laikome, kol sustings (geriausiai per naktį). Išėmus iš formos papuošti išlydytu šokoladu (likusiu 100 g) ir pabarstukais. Galima įdėti riešutų. Skanaus!

Receptą atsiuntė: INGA
» Rašyti komentarą
» Komentarai
jurgita
2015-10-15 00:19
Su grietine skaniau bet sviesto maziau reikia det nors kaip kam tas ar anas skonio reikalas yra
Irena
2015-10-14 15:02
daug skaniau nei su kondensuotu
Egle
2014-03-21 07:29
kažkokia nesąmonė tiek riebalo ,sviestas,grietinė...Tinginys daromas su kondensuotu pienu,o ne grietine
darius
2012-08-11 08:39
kad nebutu riebus vietoi grietines stikline pieno ir daugiau cukraus biski,tada pavirt kol mase tirstoka pasidarys ir viskas
as
2012-08-10 18:30
ziauriai riebus turetu buti