Tortas "TINGINYS"

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 0.5 stiklinės
- Šokoladas, juodasis, 200 gramų
- Sviestas, 82 proc. riebumo, 295 gramai
- Grietinė, 500 gramų
- Krekeriai, 600 gramų
- Pabarstukai, papuošimui
Gaminimo instrukcija:
Virš ugnies ištirpiname sviestą, cukrų ir 100 g šokolado. Supilame grietinę ir dar truputį pakaitiname (virti nereikia). Sudedame krekerius į indą, užpilame gauta mase ir gerai išmaišome.Dedame į formą ir į šaldytuvą. Laikome, kol sustings (geriausiai per naktį). Išėmus iš formos papuošti išlydytu šokoladu (likusiu 100 g) ir pabarstukais. Galima įdėti riešutų. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-10-14 15:02
daug skaniau nei su kondensuotu
2014-03-21 07:29
kažkokia nesąmonė tiek riebalo ,sviestas,grietinė...Tinginys daromas su kondensuotu pienu,o ne grietine
2012-08-11 08:39
kad nebutu riebus vietoi grietines stikline pieno ir daugiau cukraus biski,tada pavirt kol mase tirstoka pasidarys ir viskas
2012-08-10 18:30
ziauriai riebus turetu buti
2015-10-15 00:19