Tortas su rūkyta lašiša

Tortas su rūkyta lašiša
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Krapai
  • Lašiša, rūkyta, 300 gramų
  • Majonezas
  • Druska
  • Ikrai, 50 gramų
  • Varškės sūris, 500 gramų
  • Sluoksniuota tešla, 800 gramų
Gaminimo instrukcija:

Tešlą plonai iškočiojame, suformuojame kvadratinius blynus ir apie 10 min. apkepame 200 laipsnių temperatūroje.
Varškės sūrį sutriname ir sumaišome su majonezu, druska bei ikrais.
Lašišą supjaustome labai plonais griežinėliais.
Imame vieną sluoksniuotos tešlos paplotį ir tepame ant jo varškės sūrio masę, ant viršaus sudėliojame lašišą ir taip kartojame, kol sunaudojame visus lakštus bei likusius ingredientus.
Torto viršus turi pasibaigti varškės sūrio ir ikrų mase.
Apibarstome tortą sluoksniuotos tešlos trupiniais, apvyniojame maistine plėvele it padedame 5-6 val. į šaldytuvą.
Patiekiame šaltą.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Rimantė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Reda
2017-04-14 21:23
tik plonai iskociokit......super skanu
Birutė
2015-12-21 12:07
Aš visus žuvies tortus darau dviejų sluoksnių ,taip patogiau valgyti ir per daug neprisigamini.
Asta
2015-12-18 21:20
Tesla mieline ar bemiele?
INGA
2015-12-11 11:38
DARIAU, LABAI SKANU, VIETOJ SURIO EMIAU TRINTA VARSKE,TJ NEREIKEJO TEN JAU MAJONEZO, TIK ZOLELIU..... LASISA SUBLENDERIAVAU IR TEPIAU, TJ SUPER VISKAS SUKIMO, PJAUSTES LAAAABAI GERAI......
DARYSIU SVENTEMS, DAR PRIDESIU ZALIA SLUOKSNI, GREICIAUSIAI SPINATU,AR SV.AGURKO,,JIE SU LASISA DRAUGAUJA
balanos gadynei ir kitiems
2015-02-24 00:42
Gal geriau pasidomėkit patys Kūčių valgiais ir tradicijom, tada bent nepliurpsit tokių nesąmonių, kad aguonpieniui reikalingas pienas ar kad pasninką išsigalvojo internetiniai komentatoriai.