Tortas su maskarponės sūriu

Tortas su maskarponės sūriu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Avietės, ar persikų džemas
  • Citrinos, 2 vienetai
  • Cukrus, 150 gramų
  • Jogurtas, natūralus, 200 gramų
  • Grietinėlė, 200 gramų
  • Sausainiai, 300 gramų
  • Sviestas, 150 gramų
  • Želatina, 2 valgomieji šaukštai
  • Mascarpone sūris, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:

Sausainius susmulkinam ir sumaišom su tirpintu sviestu ir tarkuota citrinos žievele. Gauta mase išklojam tortinės dugną (gerai suspaudžiam), dedam 10 min į šaldytuvą kad sustigtų. Gerai išplakam sūrį, jogurtą ir cukrų, tada supilam grietinėlę ir vėl gerai išplakam. Supilam 2 citrinų sultis ir išbrinkintą vandenyje želatiną.

Ant sausainių plonai tepame džemą, supilame kremą, ir dedame 3-4 val į šaldytuvą puošiame kaip sugalvojame.

Receptą atsiuntė: Rita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Jovita
2012-06-11 17:21
Aš želatiną užpilu trupučiu vandens, kad apsemtų ir dar būtų iš ko brinkti, kai ji išbrinksta, pasidaro kelis kartus jos daugiau, tada ištirpinu mikrobangėj įjungus atšildymo funkciją, kas 30 sekundžių vis pamaišau, ir po to dar kurį laiką maišau, šildau, maišau, kol nelieka gumuliukų, tada atvėsinu iki kambario temperatūros, ir plona srovele vis maišant kremą pilu želatiną.
birta
2009-11-11 21:44
Noreciau padaryti, bet nelabai suprantu apie zelatina. Kiek litro vandens? Kiek laiko laikyti zelatina vandenyje?
monika
2009-08-06 16:40
reikia ft!!!
ingrida
2009-07-30 16:24
o kur proporcijos, kiek sausainių, kiek grietinėlės ir t.t.Labai noriu pasidaryt. ragavau skanus buvo tik neturiu ko paklausti kiek ko reikia