Tortas su maskarponės sūriu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Avietės, ar persikų džemas
- Citrinos, 2 vienetai
- Cukrus, 150 gramų
- Jogurtas, natūralus, 200 gramų
- Grietinėlė, 200 gramų
- Sausainiai, 300 gramų
- Sviestas, 150 gramų
- Želatina, 2 valgomieji šaukštai
- Mascarpone sūris, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
Sausainius susmulkinam ir sumaišom su tirpintu sviestu ir tarkuota citrinos žievele. Gauta mase išklojam tortinės dugną (gerai suspaudžiam), dedam 10 min į šaldytuvą kad sustigtų. Gerai išplakam sūrį, jogurtą ir cukrų, tada supilam grietinėlę ir vėl gerai išplakam. Supilam 2 citrinų sultis ir išbrinkintą vandenyje želatiną.
Ant sausainių plonai tepame džemą, supilame kremą, ir dedame 3-4 val į šaldytuvą puošiame kaip sugalvojame.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-11-11 21:44
Noreciau padaryti, bet nelabai suprantu apie zelatina. Kiek litro vandens? Kiek laiko laikyti zelatina vandenyje? 

2009-08-06 16:40
reikia ft!!! 

2009-07-30 16:24
o kur proporcijos, kiek sausainių, kiek grietinėlės ir t.t.Labai noriu pasidaryt. ragavau skanus buvo tik neturiu ko paklausti kiek ko reikia
2012-06-11 17:21