Tortas su "mascarpone" sūriu

Tortas su "mascarpone" sūriu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, žievelė
  • Sausainiai, Selga, 300 gramų
  • Sviestas, 120 gramų
  • Uogienė, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Kremui:
300 g "mascarpone" sūrio
300 g jogurto
150 g cukraus (jei saldžiai nemėgstate, dėkite mažiau)
150 ml apelsinų sulčių
2 valgomi šaukštai želatinos

Sausainius susmulkinti, dėti išlydytą sviestą, sutarkuotą citrinos žievelę ir viską sumaišyti. Masę dėti į tortinės (ar kito indo) dugną ir suspausti.
Kremui - "mascarpone" sūrį, jogurtą ir cukrų išplakti. Želatiną išbrinkinti apelsinų sultyse, išlydyti ir atvėsintą supilti į paruoštą "mascarponę" masę. Jei norite, kad nebūtų perdaug saldu, galima įspausti šiek tiek citrinos sulčių.
Ant suspaustos sausainių masės uždėti uogienę ir užpilti paruoštą kremą.

Jį ne tik lengva pagaminti, bet ir vaikai gali būti puikiais pagalbininkais. Kol vaikai sulaužys sausainius pagrindui, mamytės spės kremą pagaminti.

Receptą atsiuntė: Renata
» Rašyti komentarą
» Komentarai
ausra
2011-09-21 09:30
rytoj pabandysiu; kazin ar gali ji sluosnuoti gal avieciu iberti
Inga
2011-01-02 21:12
niam noreciau gabaliuko
Gintare
2011-01-02 21:11
Reikes pasigaminti...Skanu...
Paula
2011-01-02 00:00
Reikės pasigaminti !
Jolanta
2011-01-01 23:58
Mmmmm...Skanu....