Tortas su braškėmis pagal Gabrielę

Tortas su braškėmis pagal Gabrielę
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Pienas, nepilna, 1 stiklinė
  • Grietinėlė, 0.5 litro
  • Braškės, 1 kilogramas
  • Želatina, 1 valgomasis šaukštas
  • Biskvitai, storas, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Biskvitą padalinam į tris lygias dalis.

  2. Paruošiame želatiną. Ištirpiname nedideliame kiekyje pieno (nepilna stiklinė).

  3. Tada ruošiame kremą: grietinėlę išplakame su cukrumi, į masę supilame ištirpintą želatiną. Kremą paliekame 5 minutėms, kad pradėtų stingti.

  4. Tada ant pirmo biskvito lakšto tepame kremą, išdėliojame pjaustytas braškes ir dedame antrą biskvito lakštą. Taip susluoksniuojame visą tortą.

  5. Tortą padedame į šaldytuvą porai valandų.

  6. Tortą papuošiame mėtos lapeliu.

    SKANAUS!!!

Receptą atsiuntė: Gabrielė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Irena
2021-12-22 13:03
Viskas aiškiai parašyta.Jeigu neturite žalio supratimo, tai ir nekepkite.Vietoje braškių galima dėti;šilauogių,persukų,mandarinų ir t.t.
vida
2020-04-20 10:16
grietimėlė turi būti labai šalta,tada tikrai išsiplaks
Virga
2019-05-19 20:59
Pieno su žele tikrai nereikia, visją sugadino
karolina
2017-06-11 13:06
pirkit dvaro grietinele ir nereike jokio pieno ir zelatinos plakat su cukraus pudra
lina
2015-06-29 19:09
Kokio riebumo grietinele dejot?