Tortas su braškėmis pagal Gabrielę

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1 stiklinė
- Pienas, nepilna, 1 stiklinė
- Grietinėlė, 0.5 litro
- Braškės, 1 kilogramas
- Želatina, 1 valgomasis šaukštas
- Biskvitai, storas, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Biskvitą padalinam į tris lygias dalis.
Paruošiame želatiną. Ištirpiname nedideliame kiekyje pieno (nepilna stiklinė).
Tada ruošiame kremą: grietinėlę išplakame su cukrumi, į masę supilame ištirpintą želatiną. Kremą paliekame 5 minutėms, kad pradėtų stingti.
Tada ant pirmo biskvito lakšto tepame kremą, išdėliojame pjaustytas braškes ir dedame antrą biskvito lakštą. Taip susluoksniuojame visą tortą.
Tortą padedame į šaldytuvą porai valandų.
Tortą papuošiame mėtos lapeliu.
SKANAUS!!!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2020-04-20 10:16
grietimėlė turi būti labai šalta,tada tikrai išsiplaks
2019-05-19 20:59
Pieno su žele tikrai nereikia, visją sugadino
2017-06-11 13:06
pirkit dvaro grietinele ir nereike jokio pieno ir zelatinos plakat su cukraus pudra
2015-06-29 19:09
Kokio riebumo grietinele dejot?
2021-12-22 13:03