Tortas su braškėmis „Minkštumas“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Sausainiai, 400 gramų
- Varškė, 1 kilogramas
- Braškės, 1 kilogramas
- Vanilinis cukrus, 1 pakelis
- Cukrus, 200 gramų
- Želatina, 50 gramų
- Citrinos, (šviežios sultys ir cedra), 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Želatiną išbrinkinti.
Sausainius susmulkinti.
Varškę, vanilinį cukrų, citrinos sultis ir žievelę išplakti iki vientisos masės.
Braškes susmulkinti blenderiu.
Varškės masę sumaišyti su sutrintomis braškėmis ir sausainiais.
Į gerai išmaišytą masę supilti ištirpintą želatiną.
Viską gerai išmaišyti ir supilti į tortinę bei padėti į šaldytuvą, kad sustingtų.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-09-05 17:55