Tortas "Seklyčia"

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Margarinas, pakelis, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
- Soda, nubrauktas, 1 arbatinis šaukštelis
- Grietinė, indelis, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Pertepimui:
1 indelis kondensuoto pieno
200 g sviesto
1 g druskos
Šokoladiniam kremui:
100 g sviesto
1,5 stiklinės cukraus
1 plytelė šokolado (be priedų)
10 šaukštų pieno
Margariną sutarkuoti su miltais burokine tarka. Sudėti grietinę, sodą ir tešlą išminkyti. Tešlą palikti 2 valandom šaltai. Po to padalyti tešlą į 4-5 dalis ir iškočioti apvalius lakštus. Iškepus juos sutepti kremu, skirtu pertepimui. Suteptą tortą apipilti šokoladiniu kremu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-03-03 20:26
Tokį receptą dėti, tai tas pats kas nieko nedėt. Kiek laiko ir kokioje t. kepti lakštus? Kaip daryt tą pertepimo kremą? Šokoladinį kremą? Gėda skaityti, aš būdama 6 metų tiksliau receptus aprašydavau negu jūs.
2013-07-06 09:07
Labai jau neaiskus jusu receptas.
2013-04-06 13:18
margarino200g,grietines 200g,soda nugesinta i grietine sumaisai tik tada pili i miltus istrintus rankomis su margarinu,as pyliau daugiau grietines ir miltu kad sukibtu tesla isejo daugiau
2012-11-29 15:30
butu gerai,kad butu parasyta,kokie kiekiai margarino,grietines,o ne indeliais,nes visokiu svoriu ju yra
2021-07-03 18:44