Tortas "Pončo"

Tortas "Pončo"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Graikiniai riešutai
  • Kakava, 1 valgomasis šaukštas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Soda, 1 arbatinis šaukštelis
  • Grietinė, 25%, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinį suplakti su cukrumi ir grietine.
Miltus išsijoti, sumaišyti su soda ir kiaušinio plakiniu.
Gautą tešlą padalinti į 2 dalis.
Iš pirmos dalies iškepti papločius. Kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 15 min.
Antrą dalį sumaišyti su kakava ir taip pat iš jos iškepti papločius.
Papločius atvėsinti.
Papločius sulaužyti į gabaliukus.
Kremas: grietinę plakti su cukrumi 5-7 min, kol sutirštės.
Pirmas sluoksnis - biskvito gabaliukai, po to grietinės kremas su riešutais ir t. t.
Paskutinis sluoksnis - kremo. Ant viršaus pabarstyti smulkinto šokolado.
Tortą palaikyti šaldytuve per naktį.

Receptą atsiuntė: Lina
» Rašyti komentarą