Tortas "Pončo"

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1 stiklinė
- Graikiniai riešutai
- Kakava, 1 valgomasis šaukštas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
- Grietinė, 25%, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinį suplakti su cukrumi ir grietine.
Miltus išsijoti, sumaišyti su soda ir kiaušinio plakiniu.
Gautą tešlą padalinti į 2 dalis.
Iš pirmos dalies iškepti papločius. Kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 15 min.
Antrą dalį sumaišyti su kakava ir taip pat iš jos iškepti papločius.
Papločius atvėsinti.
Papločius sulaužyti į gabaliukus.
Kremas: grietinę plakti su cukrumi 5-7 min, kol sutirštės.
Pirmas sluoksnis - biskvito gabaliukai, po to grietinės kremas su riešutais ir t. t.
Paskutinis sluoksnis - kremo. Ant viršaus pabarstyti smulkinto šokolado.
Tortą palaikyti šaldytuve per naktį.
» Rašyti komentarą