Tortas “Medutis”

Tortas “Medutis”
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas, biskvitui
  • Cukrus, biskvitui, 200 gramų
  • Cukrus, kremui, 100 gramų
  • Margarinas, biskvitui, 200 gramų
  • Medus, biskvitui, 200 gramų
  • Kiaušiniai, biskvitui, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, biskvitui, 450 gramų
  • Grietinėlė, 35%, kremui, 500 gramų
  • Druska, biskvitui
  • Grietinė, 30%, kremui, 300 gramų
  • Kepimo milteliai, biskvitui, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanilinis cukrus, pakeliuose, 1 vienetas
  • Citrinos žievelė, tarkuota, kremui, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Medų, cukrų, margariną ir prieskonius dėti į puodą ir užvirinti. Į pravėsusią masę po vieną įmušti kiaušinius ir gerai išmaišyti. Miltus persijoti su kepimo milteliais ir įmaišyti į tešlą. Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, patepti sviestu ir pabarstyti džiūvesėliais. Kepti 180 laipsnių orkaitėje 15 min., jei po vieną blyną, 40-50 min., jei visą (tuomet atvėsusį biskvitą reikės padalinti į 4-5 lakštus). Atvėsusius biskvitus sulaistyti saldinta arbata, jei tortas bus tiekiamas jau kitą dieną (jei vėliau, tai sulaistyti nereikia). Kremui visus produktus suplakti iki standžios masės ir pertepti biskvitus. Puošti geriausia biskvito trupiniais (juos pasidaryti galima biskvito bikučius sumalus mėsmale). Skanaus!

Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
...
2014-06-03 19:05
Cia, as kaip matau, visuose receptuose produktus reikia issirinkti paciai, kur ka naudoti...
Ieva
2014-06-03 19:00
Parašyta juk: grietinė, grietinėlė, cukrus ir t.t.
zalia
2014-06-03 18:08
O kremui kokie produktai(