Tortas - margutis

Tortas - margutis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Pertepimui:
  • Vyšnių uogienė, 5 valgomieji šaukštai
Tešlai:
  • Miltai, 300 gramų
  • Cukrus, 1.5 stiklinės
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Vanduo, verdantis, 1.4 stiklinės
  • Soda, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kakava, 60 gramų
  • Sviestas, 100 gramų
Papuošimui:
  • Pabarstukai, 1 žiupsnelis
Kremui:
  • Grietinė, 250 gramų
  • Grietinėlės standiklis, 1 pakelis
  • Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Visus sausus produktus sumaišyti.
    Į juos supilti verdantį vandenį, mušti kiaušinius, pilti išlydytą sviestą ir gerai išmaišyti.
    Masę krėsti į kepimo formą ir kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje, apie 30 minučių.
    Iškepusį atvėsinti.

  2. Grietinę išplakti su standikliu ir cukrumi.
    Atvėsusį biskvitą perpjauti į tris dalis.
    Jas pertepti kremu ir uogiene, viršų papuošti pabarstukais.
    Skanaus!

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Aistė
» Rašyti komentarą