Tortas "Fėja"

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1 stiklinė
- Kakava, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Vanilė, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Sviestas, 200 gramų
- Grietinė, 0.5 stiklinės
- Riešutai, 0.5 stiklinės
- Kondensuotas pienas, su cukrumi, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Kremas: kondensuotą pieną išsukti su sviestu, kakava ir vanile.
Kiaušinius ištrinti su cukrumi, grietine. Suberti smulkintus riešutus, miltus ir sodą, nugesintą actu. Išmaišyti.
Tešlą sukrėsti į gilesnę kepimo formą, pateptą riebalais ir pabarstytą miltais. Kepti 190 laipsnių orkaitėje 30-40 min.
Po 4-5 val. torto paplotį perpjauti per pusę. Apatinį paplotį ištepti kremu, o antrą paplotį sutrupinti ir užbarstyti ant kremo sluoksnio. Trupinius taip pat aptepti kremu.
Keletą valandų tortą palaikyti šaldytuve.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-04-08 14:24
o kam paploty laikyti 4-5val ir tik paskui perpjauti????? 

2011-04-08 11:52
aciu labai .pabandysim artimiausiu laiku
2011-04-07 21:52
kremas: kondensuotas pienas issuktas su sviestu, kakava ir vanile
2011-04-07 17:11
Jo ir man kilo pirmas klaisimas,tai koks kremas
ar is kondensuoto pieno?

2011-04-09 11:07