Tortas "Fėja"

Tortas "Fėja"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Kakava, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanilė, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Sviestas, 200 gramų
  • Grietinė, 0.5 stiklinės
  • Riešutai, 0.5 stiklinės
  • Kondensuotas pienas, su cukrumi, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Kremas: kondensuotą pieną išsukti su sviestu, kakava ir vanile.
Kiaušinius ištrinti su cukrumi, grietine. Suberti smulkintus riešutus, miltus ir sodą, nugesintą actu. Išmaišyti.
Tešlą sukrėsti į gilesnę kepimo formą, pateptą riebalais ir pabarstytą miltais. Kepti 190 laipsnių orkaitėje 30-40 min.
Po 4-5 val. torto paplotį perpjauti per pusę. Apatinį paplotį ištepti kremu, o antrą paplotį sutrupinti ir užbarstyti ant kremo sluoksnio. Trupinius taip pat aptepti kremu.
Keletą valandų tortą palaikyti šaldytuve.

Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
kriste
2011-04-09 11:07
Kad paplotys gerai atvestu ir siek tiek sukietetu-lengviau bus perpjauti isilgai per puse,kitaip gali netycia sugriuti,bet galit bandyt taip ilgai nelaikyti
genute
2011-04-08 14:24
o kam paploty laikyti 4-5val ir tik paskui perpjauti?????
dalia
2011-04-08 11:52
aciu labai .pabandysim artimiausiu laiku
kriste
2011-04-07 21:52
kremas: kondensuotas pienas issuktas su sviestu, kakava ir vanile
dalia
2011-04-07 17:11
Jo ir man kilo pirmas klaisimas,tai koks kremas ar is kondensuoto pieno?