Tortas "Apelsininis"

Tortas "Apelsininis"
Apelsininis tortas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Biskvitai, 1 pakelis
  • Apelsinai, 5 vienetai
  • Grietinėlė, 500 mililitrų
  • Vanduo, 100 mililitrų
  • Šokoladas, 50 gramų
  • Cukraus pudra, 2 valgomieji šaukštai
  • Želatina, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Grietinėlę išplaku su cukraus pudra iki pasidaro puri.

  2. Želatiną išbrinkinu vandenyje (100 ml) apie 1 valandą, ištirpinu ir vos šiltą įplaku į grietinėlės masę.

  3. Apelsinus (4 vnt) nulupu ir supjaustau.

  4. Viską sumaišau ir šiuo kremu pertepu biskvitą,(apie 3 - 4 šaukštus plaktos grietinėlės, be apelsinų pasilieku, papuošimui).

  5. Šokolado drožles maišau su pasilikta plakta grietinėle ir puošiu tortą, apelsiną supjaustau plonai ir dėlioju norimas dekoracijas.
    Labai skanus, gaivus, paprastas tortas.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Rima
» Rašyti komentarą