Tortas "Apelsininis"

Apelsininis tortas
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Biskvitai, 1 pakelis
- Apelsinai, 5 vienetai
- Grietinėlė, 500 mililitrų
- Vanduo, 100 mililitrų
- Šokoladas, 50 gramų
- Cukraus pudra, 2 valgomieji šaukštai
- Želatina, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Grietinėlę išplaku su cukraus pudra iki pasidaro puri.
Želatiną išbrinkinu vandenyje (100 ml) apie 1 valandą, ištirpinu ir vos šiltą įplaku į grietinėlės masę.
Apelsinus (4 vnt) nulupu ir supjaustau.
Viską sumaišau ir šiuo kremu pertepu biskvitą,(apie 3 - 4 šaukštus plaktos grietinėlės, be apelsinų pasilieku, papuošimui).
Šokolado drožles maišau su pasilikta plakta grietinėle ir puošiu tortą, apelsiną supjaustau plonai ir dėlioju norimas dekoracijas.
Labai skanus, gaivus, paprastas tortas.
» Rašyti komentarą