Torčiukas „Aviečių šėlsmas“

Torčiukas „Aviečių šėlsmas“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Avietės
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Cukraus pudra, 50 gramų
  • Cukrus
  • Jogurtas, natūralus, 100 gramų
  • Sausainiai, 400 gramų
  • Varškė, 500 gramų
  • Sviestas, 200 gramų
  • Želatina, 15 gramų
  • Vanilinis cukrus, 10 gramų
Gaminimo instrukcija:

Biskvitukams sausainius sumalti ir sumaišyti su tikru sviestu bei cukraus pudra.
Gauta masę paskleisti į dvi 26 cm skersmens formas ir 30 min. įdėti į šaldytuvą.
Tuo metu pertepimui pertrinti varškę su natūraliu jogurtu, cukrumi, vaniliniu bei vaniliniu cukrumi, įtarkuoti citrinos žievelės, įspausti citrinos sulčių ir sudėti vandenyje išbrinkintą želatiną.
Ant biskvito paskleisti plonai varškės masės, tada prismaigstyti aviečių ir vėl paskleisti varškės masės, tada vėl biskvitas ir vėl tas pats.
Tik ant viršaus jau dėti daugiau varškės masės ir prismaigstyti aviečių.
Į varškės masę galima įlašinti kokios nors esencijos, tuo atveju, jeigu nepatinka citrina.
Dėti mažiausiai 1 val. į šaldytuvą.
O tada skanauti...
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Alma
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Birutė
2015-05-31 15:19
Viskas butų gerai.... jei ne riebi sviesto ir sausainių mąsė. Neskanu. Daug skaniau su burnoje tirpstančiu biskvitu. Pabandykit. Ir dar... Kad pajust tikrą torto skonį jį pagaminti reikia iš vakaro....
Marita
2015-04-01 15:37
O kas sake i kamera deti?Parsyta i saldytuva!
Agne
2015-03-08 22:01
Net nesautu i galva torta kist i saldymo kamera ir dar tiek valandu
Alma
2014-08-02 08:45
Manau, ziema ir su mandarinais, konservuotais persikais ar kitais vaisiais galima pabandyti, pasikoreguojant citrinos "reikaliuka"
Silvija
2012-02-23 12:06
Norite, kad šaldytos uogos nebūtu šlapios? Tai atšilti uogas sudėkite kokiame nors sietelyje, kad vanduo nuvarvėtu