Torčiukas „Aviečių šėlsmas“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Avietės
- Citrinos, 1 vienetas
- Cukraus pudra, 50 gramų
- Cukrus
- Jogurtas, natūralus, 100 gramų
- Sausainiai, 400 gramų
- Varškė, 500 gramų
- Sviestas, 200 gramų
- Želatina, 15 gramų
- Vanilinis cukrus, 10 gramų
Gaminimo instrukcija:
Biskvitukams sausainius sumalti ir sumaišyti su tikru sviestu bei cukraus pudra.
Gauta masę paskleisti į dvi 26 cm skersmens formas ir 30 min. įdėti į šaldytuvą.
Tuo metu pertepimui pertrinti varškę su natūraliu jogurtu, cukrumi, vaniliniu bei vaniliniu cukrumi, įtarkuoti citrinos žievelės, įspausti citrinos sulčių ir sudėti vandenyje išbrinkintą želatiną.
Ant biskvito paskleisti plonai varškės masės, tada prismaigstyti aviečių ir vėl paskleisti varškės masės, tada vėl biskvitas ir vėl tas pats.
Tik ant viršaus jau dėti daugiau varškės masės ir prismaigstyti aviečių.
Į varškės masę galima įlašinti kokios nors esencijos, tuo atveju, jeigu nepatinka citrina.
Dėti mažiausiai 1 val. į šaldytuvą.
O tada skanauti...
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-04-01 15:37
O kas sake i kamera deti?Parsyta i saldytuva!
2015-03-08 22:01
Net nesautu i galva torta kist i saldymo kamera ir dar tiek valandu

2014-08-02 08:45
Manau, ziema ir su mandarinais, konservuotais persikais ar kitais vaisiais galima pabandyti, pasikoreguojant citrinos "reikaliuka" 

2012-02-23 12:06
Norite, kad šaldytos uogos nebūtu šlapios? Tai atšilti uogas sudėkite kokiame nors sietelyje, kad vanduo nuvarvėtu



2015-05-31 15:19