Tobuloji Lazanija!

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 3
- Krapai
- Petražolės
- Pomidorai, konservuoti, be odelių savo sultyse, 300 mililitrų
- Pomidorai, švieži, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Jautienos faršas, 350 gramų
- Majonezas
- Pomidorų padažas
- Lazanijos lakštai, lakštai
- Grietinė
- Sūris, 250 gramų
- Mocarela sūris, 200 gramų
- Raudonėliai
- Provanso žolelės
Gaminimo instrukcija:
Taigi apkepiname svogūną su faršu i masę supilame patraiškytus pomidorus kartu su savo sultimis, susmulkiname pomidorą, česnaką, krapus, petražoles. Įdedame pomidorų padažo, šiek tiek grietinės, SANTA MARIA prieskonių pagal skonį.
Troškinuką sluoksniuojame: lazanijos lakštas, masė, įvairūs sūriai (kuo daugiau), vėl lakštas, o viršutinį lakštą padengiame, tarkuotu fermentiniu sūriu su grietine ir majonezu!
Kepame 180 laipsnių orkaitėje apie valandą. Po to padidiname temperatūrą, kad apskrustų! Iškepusią lazaniją pagardiname petražolėmis! Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-06-30 18:10
Nesupratau pavadinimo - tobuloji? Kodėl?
2013-03-14 14:59
Surio ir cesnako galima deti daugiau nei recepte, nuostabiai skanu!!!



2016-01-23 10:08