Tobuloji Lazanija!

Tobuloji  Lazanija!
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 3
  • Krapai
  • Petražolės
  • Pomidorai, konservuoti, be odelių savo sultyse, 300 mililitrų
  • Pomidorai, švieži, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Jautienos faršas, 350 gramų
  • Majonezas
  • Pomidorų padažas
  • Lazanijos lakštai, lakštai
  • Grietinė
  • Sūris, 250 gramų
  • Mocarela sūris, 200 gramų
  • Raudonėliai
  • Provanso žolelės
Gaminimo instrukcija:

Taigi apkepiname svogūną su faršu i masę supilame patraiškytus pomidorus kartu su savo sultimis, susmulkiname pomidorą, česnaką, krapus, petražoles. Įdedame pomidorų padažo, šiek tiek grietinės, SANTA MARIA prieskonių pagal skonį.
Troškinuką sluoksniuojame: lazanijos lakštas, masė, įvairūs sūriai (kuo daugiau), vėl lakštas, o viršutinį lakštą padengiame, tarkuotu fermentiniu sūriu su grietine ir majonezu!
Kepame 180 laipsnių orkaitėje apie valandą. Po to padidiname temperatūrą, kad apskrustų! Iškepusią lazaniją pagardiname petražolėmis! Skanaus!

Receptą atsiuntė: Kornelija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ugnius
2016-01-23 10:08
Niam niam ą ū skanumėlis
Rimantė
2014-06-30 18:10
Nesupratau pavadinimo - tobuloji? Kodėl?
Kornelija
2013-03-14 14:59
Surio ir cesnako galima deti daugiau nei recepte, nuostabiai skanu!!!