Tiršta guliašo sriuba

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, didelės, 2 vienetai
- Morkos, 2 vienetai
- Kiauliena, kubeliais, 300 gramų
- Pienas, 0.5 stiklinės
- Druska
- Sultinys, vištienos, kubelis, 0.5 vieneto
- Prieskoniai
- Karis
Gaminimo instrukcija:
Papildomai reikės 0,5 pakelio Gallina Blanca grybų sriubos mišinio.
Mėsą pabarstyti prieskoniais bei druska ir pakepinti keptuvėje.
Bulves supjaustyt kubeliais, morkas - griežinėliais, viską dėti į puodą, įmesti kūbelį sultinio, įpilti vandens, kad viską apsemtų ir virti, kol pradės minkštėti bulvės.
Suberti mėsos gabaliukus ir, jei reikia, įpilti vandes, kad apsemtų.
Piene išplakti grybų sriubos mišinį, pilti į puodą ir pavirti, kol pradės tirštėti.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-12-07 14:53