Tiršta guliašo sriuba

Tiršta guliašo sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, didelės, 2 vienetai
  • Morkos, 2 vienetai
  • Kiauliena, kubeliais, 300 gramų
  • Pienas, 0.5 stiklinės
  • Druska
  • Sultinys, vištienos, kubelis, 0.5 vieneto
  • Prieskoniai
  • Karis
Gaminimo instrukcija:

Papildomai reikės 0,5 pakelio Gallina Blanca grybų sriubos mišinio.
Mėsą pabarstyti prieskoniais bei druska ir pakepinti keptuvėje.
Bulves supjaustyt kubeliais, morkas - griežinėliais, viską dėti į puodą, įmesti kūbelį sultinio, įpilti vandens, kad viską apsemtų ir virti, kol pradės minkštėti bulvės.
Suberti mėsos gabaliukus ir, jei reikia, įpilti vandes, kad apsemtų.
Piene išplakti grybų sriubos mišinį, pilti į puodą ir pavirti, kol pradės tirštėti.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Sandra
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Jurgita
2010-12-07 14:53
Atrodo,labai skaniai siandien pameginsiu pagaminti