Tinos purus varškės apkepas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Varškė, 500 gramų
- Manų kruopos, 4 valgomieji šaukštai
- Pienas, 0.5 stiklinės
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Cukrus, 6 valgomieji šaukštai
- Sviestas, minkštas, 3 valgomieji šaukštai
- Razinos, 4 valgomieji šaukštai
- Druska, 1 žiupsnelis
- Sviestas
- Džiūvėsėliai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Varškę sudėti į dubenį, atskirame inde manus sumaišyti su pienu, atskirti trynį ir įmaišyti į varškę, suberti cukrų, sudėti sviestą, nuplikytas razinas, išbrinkusius manus su pienu bei įberti druskos. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai įmaišyti į varškės masę.
Skardą patepti sviestu ir pabarstyti džiūvėsėliais.
Kepti 150 - 200°C temp. orkaitėje 30 - 40 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2018-08-07 15:48
visada kepu tik pagal si recepta, nesu super sefe nu bet niekada nesubliuksta niekas
2017-09-15 20:31
Man taip šis varškės apkepas visada subliukšta, nors ir palaikau orkaitėje prieš ištraukdama.
2017-06-18 11:25
gal galit kas parasyt , kodel iskepes graziai iskiles varskes apkepas paskui susileidzia , subliuksta
2017-06-13 16:06
Nerealiai skanus apkepas gavosi pagal butent si recepta!
2019-01-13 19:17