Tinos purus varškės apkepas

Tinos purus varškės apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, 500 gramų
  • Manų kruopos, 4 valgomieji šaukštai
  • Pienas, 0.5 stiklinės
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Cukrus, 6 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, minkštas, 3 valgomieji šaukštai
  • Razinos, 4 valgomieji šaukštai
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Sviestas
  • Džiūvėsėliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę sudėti į dubenį, atskirame inde manus sumaišyti su pienu, atskirti trynį ir įmaišyti į varškę, suberti cukrų, sudėti sviestą, nuplikytas razinas, išbrinkusius manus su pienu bei įberti druskos. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai įmaišyti į varškės masę.

  2. Skardą patepti sviestu ir pabarstyti džiūvėsėliais.

  3. Kepti 150 - 200°C temp. orkaitėje 30 - 40 minučių.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Sandra
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Simona
2019-01-13 19:17
Labai skanus gavosi, tik nedėjau razinų. )
mimi
2018-08-07 15:48
visada kepu tik pagal si recepta, nesu super sefe nu bet niekada nesubliuksta niekas
Sigita Si
2017-09-15 20:31
Man taip šis varškės apkepas visada subliukšta, nors ir palaikau orkaitėje prieš ištraukdama.
Zita is Mazeikiu
2017-06-18 11:25
gal galit kas parasyt , kodel iskepes graziai iskiles varskes apkepas paskui susileidzia , subliuksta
Evelina
2017-06-13 16:06
Nerealiai skanus apkepas gavosi pagal butent si recepta!