Tinginys su varške ir džiovintomis slyvomis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Varškė, riebi, 360 gramų
- Sausainiai, kondensuoto pieno skonio , 2 pakeliai
- Sviestas, minkštas, 180 gramų
- Slyvos, džiovintos, 200 gramų
- Brendis, arba juoda arbata, 10 valgomųjų šaukštų
- Kondensuotas pienas, 0.5 skardinės
- Vanilinis cukrus
- Lazdyno riešutai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 12
Džiovintas slyvas pamirkyti brendyje ar arbatoje (geriau per naktį). Sausainius sulaužyti nedideliais gabalėliais ir atidėti į šalį. Išplakti sviestą, kondensuotą pieną, varškę ir vanilinį cukrų iki vientisos masės. Gautą masę sumaišyti su slyvomis ir sausainiais. Dubenį iškloti maistine plėvele, suberti riešutus ir tolygiai paskirstyti. Suversti tinginio masę. Tortą palaikyti šaltai per nakt.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-10-09 17:11
Labai skaniai atrode,isbandziau,rezultatas,deja,nuvyle.Per riebu,per slidu,nepadejo ir citrina,po sio deserto labai uzsimaniau juodos rupios duonos gabalelio
.Del skonio aisku nesigincijama,bet nemegstantiems sunkiu desertu patarciau geriau rinktis liesa varske ir pamazint sviesto,dadet kokiu vaisiu,cia tik mano nuomone


2014-08-13 21:43
Manau,tikrai vertas dėmesio ,šis "Tinginys"!!!!
2016-09-11 19:51